Βιογραφικό

royso photoΑπόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος  Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

Κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στις Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών

Ξένες γλώσσες

Αγγλικά:

  • Advanced level Certificate in English (ALCE) του Hellenic American University (Mancheser, NH-USA) και της Ελληνοαμερικανικής Ενώσεως
  • Michigan Certificate of Competency in English του Πανεπιστημίου Michigan

Γερμανικά:

Zerificat Deutsch (ZD) του Ινστιτούτου Goethe

Δημοσιεύσεις και Συνέδρια:

  • Μεθοδολογία έρευνας, Διεργασίες και προτάσεις, Επιμέλεια: Ε. Στέφος & Ε. Παπαποστόλου, ISBN: 978-618-80486-4-5, Εκδόσεις Εύδημος, 2013, Ρόδος
  • 5η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρία και διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το χρονικό διάστημα από 26-3-2014 μέχρι και 30-3-2014 με παρουσίαση εργασίας με θέμα «Επίλυση προβλήματος με μεταβλητές γιατην ΣΤ τάξη του δημοτικού σχολείου με τη χρήση του ελεύθερου λογισμικού Geogebra»
  • 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή για το Εκπαιδευτικό Υλικό στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες που διεξήχθη στη Ρόδο τον Οκτώβριο του 2014,παρουσίαση εργασίας με θέμα «Η συμβολή ενός εκπαιδευτικού υλικού για τον κύκλο του νερού στις γνώσεις και το ενδιαφέρον των μαθητών της Δ΄ τάξης του δημοτικού σχολείου», Ομαδική εργασία των: Μιχάλη Σκουμιού, Λέκτορα του ΠΤΔΕ Ρόδου και Κυριαζίδου Ρουσώ - ΧριστίναςΕισήγηση στο συνέδριο "
  • Η εκπαίδευση στην εποχή των Τ.Π.Ε."που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, αριθμός εγκυκλίου: 184966/Δ2/17-11-2014. Τίτλος εργασίας: Επίλυση προβλήματος με χρήση ελεύθερου λογισμικού Geogebra".ISBN: 978-960-99435-8-1. Επιστημονικός σύλλογος Νέος Παιδαγωγός.

Ασχολούμαι με τη δημιουργία εκπαιδευτικών λογισμικών με τη χρήση λογισμικών όπως το Powerpoint, Ispring Suite, Articulate Storyline, Adobe photoshop, Adobe Captivate, Geogebra. Αποτέλεσματα των προσπαθειών μου βλέπετε στην ιστοσελίδα.

© {2020} Ρουσώ-Χριστίνα Κυριαζίδου